Suche
Close this search box.
Aktuelles

Das Best Plastic Machinery Messen

MachinePoint Gebrauchtmaschinen und Ingenieurwesen zeigt auf den bedeutendsten Messen für Kunststoff- und Getränkeindustrie

Veletrhy představují vynikající příležitost pro zúčastněné podniky. To zahrnuje nákupčích, prodejců a zprostředkovatelů. Kupujících návštěvu veletrhů zjistit první ruky-o nejlepší stroje vhodné pro jejich požadavky. Veletrhy jsou také velká příležitost k síti a budování kontaktů.

Existují stovky veletrhů děje. Samozřejmě nemůžete být přítomen u všech z nich, není možné z hlediska času a peněz. Vedle šíření internetu jako prostředku k provádění obchodních operací znamená, že veletrhy mají ztratil trochu na jejich lesk. Hodně peněz, plánování, čas a úsilí jít do vedení veletrhu a strojů se spoléhají na veletrzích předvést své stroje. Ale ne všechny z nich klepněte na tlačítko, pokud jde o nadšená účast a obchodních transakcí. Možná zjistíte, že místní veletrhů, velkých i malých, které se konalo ve vašem regionu bude stačit, aby vás aktuální informace o nejnovějším vývoji stroje důležité pro váš obor.

Plastové strojírenství hostí veletrhů na celém světě každý rok. Zde je seznam některých známý veletrhů, které vykazují nejlepší první a druhý-ruka-strojní zařízení v souvislosti s plasty.

K obchodní veletrh je největší světový veletrh pro plastikářský a gumárenský průmysl v Evropě, po němž následuje NPE v Chicagu. V letošním roce je plánováno, se uskuteční od 27. října do 3. listopadu. Tento veletrh sdružuje dodavateli a odběrateli surovin a pomocných materiálů, strojů, semi-hotové výrobky, apod. To bylo v plné síle více než 40 let. K obchodní veletrh se koná jednou za tři roky, a zaujímá velmi speciální místo v mezinárodním kalendáři plastové stroje podnikání, zejména pro ty zákazníky, kteří chtějí vyzkoušet evropské stroje. Evropská plastů strojírenství se skládá z několika světových lídrů v oboru. Německé a italské výrobce plastů stroje jsou známé pro jejich inovační návrhy.

NPE je další velmi důležitý veletrh, který přitahuje plastů stroje dodavatelů v celých houfech. Předchozí vydání NPE se konalo v roce 2009 ve Washingtonu DC, v Americe. Další akce je plánována se bude konat v Orlandu na Floridě v roce 2012.

Zde jsou informace o některých plastů veletrhů strojů obchodu, která se konala na začátku tohoto roku. Často regionálním zaměřením hraje roli při rozhodování o účasti výrobců, a tedy i typu strojního zařízení na displeji.

INTERPLASTICA 2010 – obchodní Interplastica veletrhu je velkou příležitostí pro podniky a kolem Ruska, aby se spojily. 13. ročník tohoto veletrhu se konal v Moskvě, Rusko mezi dvacátýšestý do dvacátéhodevátý leden 2010. Některé ze zemí, které byly zastoupeny včetně Německa, Itálie, Čína, Rakousko, Tchaj-wan, Francie a Portugalsko. Německo a Rusko mělo největší účast na veletrhu.

Brasilpack – Tento veletrh koná v Anhembi Zobrazit pavilonu v Sao Paulo, Brazílie od 22. do 26 března 2010 zaměřil na balení a stroje na zpracování. Je to kreslil více než 20.000 návštěvníků a téměř 350 vystavovatelů z téměř 30 zemí.

Plastec Rusko – Tato událost zaujímá významné, že je jednou z nejočekávanějších veletrhů, kde vystavovatelé a návštěvníci z různých profilů konvergovat k posouzení scénáře v oblastech, jako je zpracování plastů řešení, výroba strojů, forem, forem komponenty, atd. Petrohrad hostil 2010 vydání mezi 9 až 12. březen.

Plast Imagen – 2010 vydání tohoto předního případě umělých hmot segment v Latinské Americe se konal v Mexico City, Mexiko ve dnech 23.-26.března. Veletrh viděl zdravý volební účast od výrobců, kteří chtějí zapůsobit na obchodníky a financují v regionu.

Plastika Itálie – To plastů strojírenského veletrhu se konal v italské Parmě od 25. do 27.března 2010. Na displeji se širokou škálou zařízení včetně vytlačovacích linek, vstřikování a vyfukování, předzpracování a recyklaci stroje.

PLASTEX – Tento veletrh je prvotřídní veletrh pro severní Afriku a Střední východ (MENA) regionu. To bylo drženo od 13.května do 16. května letošního roku v Káhiře a přilákala více než 500 vystavovatelů závodění využít rozsáhlé regionální trh.

PLASTPOL – obchod PLASTPOL veletrh přitahuje podniky zapojené do zpracování plastů stroje z celého světa. Jedná se o největší veletrh svého druhu ve svém regionu a je jedním z důležitých umělých hmot veletrhů v Evropě. 2010 vydání trval od 25. do 28.května a přilákala více než 700 společností z 29 zemí.

Brauchen Sie Unterstützung?

Wir begleiten Sie durch den gesamten Prozess des Kaufs und Verkaufs von Gebrauchtmaschinen in einem sich verändernden und komplexen internationalen Umfeld. Unsere Vertriebs-, Logistik-, Rechts- und Marketingteams begleiten Sie während des gesamten Prozesses, um den Vorgang einfach und risikofrei zu gestalten.

Comparte esta entrada

MachinePoint Gebrauchtmaschinen und Ingenieurwesen zeigt auf den bedeutendsten Messen für Kunststoff- und Getränkeindustrie

Das Best Plastic Machinery Messen

Correo electrónico
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Facebook
Twitter